Gröna detaljer och soffmys

Jag förstår verkligen inte hur dagarna kan passera så här snabbt, idag har vi tex bara varit hemma och trots det har sysslorna avlöst varandra samtidigt som jag åter igen har spenderat timmar åt att amma. Maken har monterat ihop en tv-bänk som vi köpt samtidigt som jag och Ludwig suttit i soffan och tittat på, eller jag har snarare tittat på medan Ludwig glufsat i sig på tok för många ”hamburgare” (fick lära mig ”hamburgergreppet” hos BM igår). Jag har nämligen fått order om att amma honom varannan timme eftersom han hade gått ner lite i vikt efter förlossningen (han vägde 2.875g när han föddes och hade minskat till 2.540g) och behöver således äta upp sig.

Som ni kan se har vi inte hunnit med att städa ut julen än, imorgon åker dock granen ut det första som sker när vi kliver ur sängen. Ljusstakarna och stjärnorna får dock hänga kvar någon vecka till, vi har nämligen inget att byta ut dem mot. Däremot har jag börjat fylla på hemmet med lite detaljer här och var och den ena soffan på nedanvåningen har fått sig en grön uppgradering och jag blev så nöjd med resultatet. Sammetskudden köpte vi på Ikea och filten på Hemtex, de ljusa kuddarna fick vi av mamma & Jocke i julklapp och kommer från Bolia. Nu är frågan om jag ska köra på samma färgtema i soffan mittemot?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.