Årsresumé jul-dec

Juli:

I juli gick vi båda på semester och en mer välplanerad sådan hade vi knappast kunnat få eftersom jag vid denna tidpunkten började känna av graviditeten mer och mer, enorm trötthet varvat med illamående samt känningar av foglossning blev ganska snart vardag för mig. Vi hade i sista minuten bokat in 10 dagar på Sicilien där vi hyrde bil och körde runt på ön, även om vi for runt till flertalet olika destinationer blev det (i våra ögon mätt) en väldigt lugn semester där vi njöt av god mat och den italienska landsbygden.

Augusti:

I augusti blev vi husägare, äntligen var det vår tur efter nästan två års letande! En helt obeskrivlig känsla och det kunde inte bli mer vältajmat med tillträde i december eftersom lilla Ludwig var planerad att anlända i januari. Vi var dessutom på hela två fantastiskt vackra bröllop, ett på Hven och ett i Danmark. Jag blir alltid så sentimental när jag går på bröllop, finns det något vackrare?

September:

I september firade vi ett år som gifta, det var även ett år sedan vi gjorde vår livs resa när vi under en månads tid besökte Sydafrika, Rwanda, Dubai och slutligen Maldiverna. En resa som vi är så otroligt glada över att vi gjorde, vi båda fullkomligt älskar ju att upptäcka nya platser på jorden. Vi tog även en tur hem till Sölvesborg där mamma och Jocke bjöd ut oss på middag, det var ganska mycket fokus på underverket som låg och bakades i min mage.

Oktober:

Denna månaden fick vi vår barnvagn och passade på att ta en provtur i parken, jag minns att det kändes så himla overkligt att vi faktiskt höll på att planera för en bebis. Varken jag eller CJ kunde riktigt förstå att jag hade en människa inuti min mage! Jag fotade även en hel del outfits tillsammans med Linda, så roligt att ha dessa bilderna nu eftersom vi aldrig hann med någon riktig ”gravid-fotografering”. Graviditeten gjorde sig mer och mer till känna och från denna månaden drogs jag med enorma sammandragningar och senare även förvärkar, det var extremt jobbigt eftersom jag tvingades sluta med all fysisk aktivitet och kunde slutligen inte ens ta en promenad utan att magen gjorde uppror. Så här i efterhand är jag dock glad över att magen redan då började förbereda sig inför förlossningen för jag tror att det kan vara anledningen till att jag sedan fick en sådan snabb och relativt enkel förlossning. Denna månaden började vi även planera inredningen i huset och la flertalet beställningar på diverse möbler eftersom vi ville ha så mycket som möjligt på plats innan jul.

November:

Jag fortsatte att fotografera outfits till bloggen, det var en bra sysselsättning att ägna sig åt nu när jag inte längre kunde vara fysiskt aktiv. Att redigera bilder hör nämligen till favoritsysselsättningen och det var ju något jag kunde göra trots att magen gjorde uppror. Vi fick även tillträde till huset och påbörjade renoveringen, en fullkomligt magisk känsla att äntligen få nycklarna till drömhuset vi köpte för flera månader sedan!

December:

Äntligen kom månaden då vi flyttade in i huset och det var till en början fullkomlig kaos efter att målaren hade använt fel färg och således fick göra om allt målarjobb, med andra ord flöt inte inredningen på som jag hade planerat och när möbelleveranserna anlände hade vi knappt någonstans att ställa dem på. Till slut fick vi allt under kontroll och vi kunde äntligen julpynta och göra det lite mysigt här hemma. I mitten på december blev jag överraskad med världens bästa Babyshower, något jag verkligen inte hade förväntat mig eftersom det var mitt i juletid och de flesta redan gjort planer med nära och kära. Jag är så tacksam över att ha så fina vänner! Julafton firades tillsammans med familjen hemma i Sölvesborg och Nyårsafton skålade vi in här hemma i huset tillsammans med Louise & Tom, det blev en dubbelskål när vi närmade oss tolvslaget och vi insåg att Ludwig hade bestämt sig för att anlända i januari…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.