En snygg design-kombo

Så här ser en av hörnorna i vårt matsalsrum ut, golvlampan kommer från Hübsch och drinkvagnen (som maken fick i julklapp från företaget han jobbar för, så himla generöst!!) från Normann Copenhagen och visst blev de två en fin kombo?

Det går som sagt sakta men säkert framåt vad gäller inredningen här hemma men jag måste erkänna att jag tycker att det tar lång tid, jag har ju en bild i huvudet på hur jag vill att det färdiga resultatet ska bli men samtidigt kan vi inte köpa allt på en gång. Nu åkte vi på att köpa en ny torktumlare eftersom den befintliga bokstavligt talat höll på att brinna upp sist vi körde en maskin, en tråkig utgift som vi inte riktigt hade räknat med bara en månad efter att vi flyttat in i huset!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.