Shades of green

Shades of green
1 – HAY,  2 – House Doctor,  3 – Chhatwal & Johnsson,  4 – AYTM,  5 – Nina Kullberg,  6 – HAY,  7 – Elvang,  8 – Nina Kullberg –  affilatelänkar    

Jag har helt snöat in på den gröna färgskalan, jag som tidigare inte ens gillade grönt! En grön sammetskudde och en grön filt till sofforna på nedanvåningen har redan fått flytta in och nu tänkte jag komplettera med fler gröna nyanser i olika textilier varför jag för tillfället dammsuger nätet efter fina kuddar och lyckades faktiskt hitta en hel del som faller mig i smaken. Jag vet inte om jag visat er soffan vi har på ovanvåningen som inte helt otippat är grön, men till den får jag matcha med någon annan kulör på kuddar och filtar som givetvis ska adderas innan den känns fulländad. Vi saknar dessutom soffbord, matta, lampor, något att hänga på väggarna innan det rummet känns klart…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.