En fikadejt och redo för fredagsmys

Idag har jag och den här sötnosen varit på fika-dejt inne i Limhamns centrum, det var vår första fika-dejt utanför huset och herre min gud vilken planering som krävdes! Det blev ett antal blöjbyten och några amningsomgångar innan Ludwig slutligen låg redo i sin vagn och vi kunde börja promenera, väl framme skötte han sig dock exemplariskt och låg och sov under hela dejten. Jag slapp således att både amma och byta blöja offentligt, något som jag över huvudtaget inte känner mig bekväm med!

Nu ska vi alldeles strax duka upp för tapas här hemma och jag ska njuta av ett glas vin, jag har varit lite kluven till det där med att dricka vin när man ammar men jag har förstått att 1-2 glas någon gång i veckan inte ska vara någon fara. Hur har ni gjort? Efter middagen ska Ludwig bada så han blir ren och fin inför morgondagens kalas, vi har redan badat honom två gånger tidigare och han älskade det! Nu väger han 3.110g och det märks så tydligt att han vuxit eftersom han var SÅ liten när han va nere på 2.540g, även utseendet i ansiktet förändras snabbt och ibland blir jag orolig att jag inte knäppt av tillräckligt många bilder på honom för den här tiden kommer ju aldrig tillbaks…nu har han dock drabbats av hormonplitor och ser nästan ut som en liten tonåring i ansiktet vilket inte ser så trevligt ut på foto.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.