En solig promenad och jakt på förskola

En bild från baksidan på vårt hus! Solen har nämligen lyst med sin närvaro här idag så jag passade på att gå ut och knäppa av lite bilder i trädgården medan Ludwig låg och sov här inne, utöver det har dagen mest bestått av administrativa arbetsuppgifter samt en promenad i byn.

Jag är förvånad över hur mycket admin man måste fixa med när man fått barn, allt ifrån att förstå sig på Försäkringskassans system till att jämföra barnförsäkringar och förskolor som man tydligen ska anmäla barnet till så fort man välkomnat det till världen. Just nu är jag kluven till om jag vill ha honom i en privat eller kommunal förskola, någon som har några erfarenheter att dela med sig utav? Det känns så himla märkligt att behöva tänka på förskolor redan nu, dels är vi nyinflyttade i området och har ingen koll på utbudet och dels är Ludwig så himla liten fortfarande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.