Planering av hallen

Jag hinner verkligen inte avsluta ett inredningsprojekt förrän jag är igång att planera ett annat, ibland önskar jag att jag kunde klona mig och således göra hundra saker samtidigt men det gå ju inte. Något som jag längtar enormt efter att få iordning här hemma är hallen/entrén precis när man kommer innanför dörren, just nu har vi två klaffstolar där vi lägger våra jackor för att inte tala om alla skor som står huller om buller på golvet och barnvagnen som tar upp större delen av utrymmet. Det är med andra ord kaos innanför dörren!

Det enda som egentligen har kommit på plats vid entrén är vår supersnygga sittbänk från Hübsch där man kan slå sig ner när man tar på sig skorna, så himla praktiskt att den dessutom har två lådor där vi kan förvara accessoarer som halsdukar, mössor och vantar! Jag tänker mig en rund spegel version större ovanför sittbänken och på motsats sida behöver vi ha någon form av klädhängare och skohylla, utöver det vill jag ha ett paraplyställ och kanske någon tavla eller stor blomkruka så att det blir ett mysigt välkomnande…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.