Spontan fredagskväll med vänner

Igår hade vi ett par vänner över på en spontan fredagsbjudning, något som bestämdes så sent som under eftermiddagen varför vi fick kasta ihop något enkelt som varken krävde en gedigen inköpslista eller timmar i köket. Valet föll på tre olika sorters smörrebröd där min favorit helt klart är pepparrotssillen som faktiskt är en riktig höjdare! Lite vin till det följt av en lika enkel efterrätt och fredagen blev en tiopoängare! Jag är förresten lite smått kär i vår nya skärbräda, det blir så trevligt att servera snittar eller dylikt på det här framförandet snarare än på en tallrik (den kommer från Hübsch).

Idag jobbar vi för fullt här hemma i huset, maken monterar möbler och jag har lagt ett antal beställningar på diverse nätbutiker. Vi har bland annat klickat hem lampor till hela huset, jag är så spänd på att få hem leveransen och placera ut alla ljuskällor! Det kommer bli så himla fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.