Vinter ute men vår inne

Måndag igen och jag sitter här med en kopp kaffe och försöker passa på att göra tusen saker samtidigt medan Ludwig ligger och sover på ovanvåningen, ibland önskar jag att man kunde bestämma vilka tidpunkter han är vaken vs sover på för det hade underlättat något enormt! Vi startade hur som helst dagen på absolut bästa sätt med en barnvagnspromenad kring Kalkbrottet, jag har hittat en perfekt slinga som tar strax under en timme att gå så nu ska jag försöka få in den rundan som en daglig rutin. Jag känner verkligen att kroppen behöver röra på sig och jag är mer än redo för regelbunden motion!

Den här veckans ”to do list” är som vanligt gigantiskt lång och jag blir mer och mer strukturerad för var dag som går och med det kommer också effektiviteten som hittills inte varit sig riktigt lik, det tar nämligen ett tag innan man kommer in i mammarollen och man får helt enkelt ta saker lite som de kommer. Utöver alla ”to do’s” får jag besök av Marlena (som också är mammaledig) den här veckan och det ser jag så himla mycket fram emot…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.