En sömnlös natt och läkarbesök

Jag kom alldeles precis hem från ett besök hos barnmorskan, jag hade läkartid redan klockan nio imorse så det blev en hektiskt morgon eftersom jag hade beslutat mig för att promenera till mottagningen och Ludwig i vanlig ordning envisades med att lägga en rejäl ”brakare” precis när jag skulle lägga ner honom i vagnen och bege mig. Jag hann hur som helst fram i tid trots ett extra blöjbyte, det tar nämligen en halvtimme att promenera till mottagningen så det kräver en del planering.

Nu väger Ludwig hela 3.675g och är 53cm lång och han känns verkligen STOR, tänk att många bebisar väger mer än vad Ludwig gör nu redan när de föds! Jag har så svårt att föreställa mig det för det är en enorm skillnad på nu och när han kom till världen, han var så himla pluttig och såg nästan ut som en liten docka. Natten har för övrigt varit hemsk, jag tror inte jag har sovit mer än någon timme! Ludwig har kommit in i en ond spiral där han åter igen bara vill sova på mitt bröst och han har dessutom ganska mycket problem med magknip vilket gör att han inte riktigt kommer till ro och skriker av smärta efter varje måltid. Det gör verkligen ont i ”mammahjärtat” att se honom så ledsen, jag känner mig fullkomligt maktlös! Vi har sedan några dagar tillbaks börjat ge honom ”Magdroppar” och ”Miniform” som ska vara bra för magen när bebisarna har knip men än så länge har vi inte sett någon förbättring, barnmorskan skickade dessutom med en ”Windi” (en pysventil som tydligen ska hjälpa honom att få ut gaser) som vi får testa inatt om det inte blivit bättre tills dess så håll tummarna för att hans tarmar börjar samarbeta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.