Ralph Lauren Baby

Untitled #7

 

Nu när vi äntligen köpt oss en byrå och frigjort den lilla byrån inne på Ludwigs rum åt hans kläder passade jag på att gå igenom hans outfits och sortera dem efter storlek, så skönt att få lite mer kontroll över vad han har och vad som saknas! Jag upptäckte tex att vi har fått exakt samma outfit i samma storlek i två upplagor, tyvärr hade vi hunnit klippa bort lapparna och tvätta dem innan det uppdagades men han får väl använda båda två ändå. Han är hur som helst på sluttampen av storlek 50 och kommer vilken dag som helst att gå över till storlek 56, det känns så overkligt att han vuxit ur en hel storlek! Han hade med andra ord storlek 50 i ungefär en månad men då vägde han också ganska lite när han föddes, nu väger han som sagt 3.675g och då är storlek 50 i princip för litet så om ni beräknas få en bebis som väger mer än så hade jag enbart satsat på att köpa storlek 56 och uppåt.
Hur söta är inte dessa bodys från Ralph Lauren Baby som nu finns på rea för några hundralappar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.