Att sälja möbler på Blocket

Igår sålde jag den sista möbeln från lägenheten (mitt gamla skrivbord) och även om det ibland kan vara långdraget så är det ändå värt mödan som det innebär att ta bilder, skriva annonser samt stå ut med en hel del ”oseriösa köpare” (jag slutar inte att förvånas över märkliga människor, så många som hör av sig men som egentligen inte alls är intresserade av att köpa det man säljer utan bara dela med sig av sina privata familjeproblem) när man slutligen kan få en slant för det man inte längre vill ha kvar!

Totalt har jag fått in strax under 20.000kr för allt som jag sålde och det är väl inte fy skam, planen var att jag skulle köpa mig en ny kamera för pengarna (jag sålde möblerna som jag skaffade innan jag och CJ träffades) men så pajade torktumlaren här hemma och då kändes det inte mer än rätt att investera några av de intjänade tusenlapparna i en ny sådan! Kameran jag är på jakt efter är nämligen en riktig dyrgrip, jag får väl se vad jag kan få in för min gamla kamera så kanske slantarna trots allt räcker till en ny Canon…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.