Med lampan i fokus

Vår nya lampa blev verkligen ”pricken över i:et” i vardagsrummet på nedanvåningen och jag känner mer och mer att inredningen i detta rummet börjar ta form. Det som egentligen fattas nu är ett elementskydd och en tv på väggen samt någon tavla och diverse detaljer såsom kuddar till den andra soffan. Det går sakta men säkert framåt och jag älskar det!

Lampor gör så otroligt mycket till interiören i ett rum och från att enbart ha fyllt en funktion är lamporna idag mer eller mindre som små konstverk som dessutom fyller ut ett annars ganska stort tomrum upp till taket. Inte nog med att lamporna i sig är väldigt fina, om man jobbar med rummets belysning kan man framhäva interiören på en helt ny nivå. Nu när vi köpt hus och planerar att bo här ett bra tag kommer vi satsa på lite fler designlampor, den här från Pholc har jag velat ha länge och äntligen har jag ett rum som den gör sig alldeles ypperligt i.

Jag som älskar att planera inredningen här hemma spenderar otaliga timmar framför datorn och letar inspiration! Det tar sin lilla tid men det underlättar när man hittar webbutiker som har ett gediget sortiment, Lampan.se har i princip alla lampor vi hittills planerat till rummen så jag misstänker att det kommer bli en hel del köp därifrån.

De ljuvligt vackra stearinljusen fick jag av svärmor, jag älskar färgen som passade alldeles perfekt till det här rummet. Handstöpta ljus är de finaste!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.