Online favs

Untitled #9

 

Byxor HÄR / Skjorta HÄR / Örhänge HÄR / Väska HÄR / Pumps HÄR– innehåller affiliatelänkar
Idag tog jag mig an klädkammaren här hemma och rensade ut en hel del samt ställde iordning på hyllorna för där var ett enda stort kaos efter att vi bokstavligt talat har tryckt in allt i tron om att det där kaoset på något underligt vis ska försvinna av sig själv men det har det såklart inte gjort och nu fick jag nog!
Precis som i de flesta gamla hus är det extremt ont om förvaring här hemma så jag och maken delar på den enda lilla klädkammaren som huset stoltserar med, utöver den har vi vår externa garderob från förra boendet samt en byrå som sväljer en del kläder men vi får trots det inte plats med allting varför den där ”årliga utrensningen” blir än viktigare. Jag behöver med andra ord stå på loppis snart…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.