City Tour Lux

Förra helgen passade vi på att inviga ”resevagnen” som vi fått möjlighet att provköra, vi tog en ganska lång runda ner mot havet för att testa liggdelen och Ludwig sov som en stock så fort hjulen började rulla. Vi promenerade på både asfalt, grus och gräs och vagnen gick som en smäck! För vår del är det viktigt med en vagn som funkar på alla möjliga underlag och framförallt när vi ska använda vagnen på resande fot för då om något brukar underlagen variera. Precis som med vår Joolz klickar man enkelt på sitt- och liggdelen på vagnens chassi och till vår stora glädje finns det även en ”adaptor” så att vi kan klicka på vårt babyskydd vilket är perfekt de tillfällen som vi behöver optimera bagageutrymmet eftersom chassit som tillhör vår Joolz ändå tar ganska stor plats.

Det bästa med vagnen är att man med bara några klick kan fälla ihop den med ligg- eller sittdelen på, hur smidigt är inte det? Tänk vilken smart lösning för alla som tex har en mindre bil med trångt bagageutrymme eller om man bor i en mindre lägenhet där en vagn ganska snabbt äter upp antalet kvadratmetrar! Vi har även en tillhörande väska som man kan lägga den hopfällda vagnen i och sedan bära den på ryggen vilket är klockrent när man reser på semester! Jag ser fram emot att resa med denna vagnen som sällskap!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.