Jakten på barndopsklänning

Lace dresses

 

1.här   2.här   3.här   4.här   – affiliatelänkar
Jakten på barndopsklänning är i full gång och jag har snöat in mig på att jag vill bära en spetsklänning, tyvärr tror jag (eller jag VET) inte att jag kommer vara i form så att jag ryms i den spetsklänningen som jag bar på Benjamins barndop annars hade den varit perfekt för ändamålet. Jag vill helt klart ha en klänning som går ner till knäna och det får gärna vara långa ärmar eller åtminstone ner till armvecket, nummer tre i kollaget hade ju varit riktigt vårfin!
När det kommer till frisyr tänker jag mig en liknande håruppsättning som när Lillebror & Ida gifte sig och på fötterna kommer jag att bära ett par klackar med lagom klack, ett par skor som jag faktiskt redan har beställt. Det gäller att ha framförhållning, även om det är svårt med tanke på att Ludwig precis föddes och det egentligen känns helt knasigt att redan sitta med barndopsplanering…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.