Sovrumsplaner

Vi är inte alls klara med sovrummet och gissningsvis dröjer det ett tag innan jag kan visa er ett färdigt resultat så därför tänkte jag i vart fall bjuda på en sneak peek på våra nya sängbord som vi beställde redan innan vi flyttade in i huset. Vi bytte ju helt stil efter att vi lämnade lägenheten och precis som i övriga huset har vi siktat in oss på nordisk design även i detta rum, mycket raka och stilrena linjer varför Hübsch är ett återkommande märke i hela huset!

Jag vill ha ett ljust sovrum och tänker mig lite hotellkänsla med gardiner som går från tak till golv, gärna mörkläggnings så att man enkelt kan dra för fönstren när det blir läggdags. Vi håller just nu på att kika på gardiner och jag tror att vi har hittat ett par som kommer passa alldeles perfekt, håll tummarna! Utöver gardinerna ska vi ha nya påslakan, ett överkast i någon snygg färg samt matchande kuddar att dekorera sängen med. Våra gamla lampor som idag pryder nattduksborden tänkte jag sälja och tids nog ska vi ha sänglampor som är monterade i väggen,  sen har vi dessutom en byrå i fotändan av sängen som behöver ”dekoreras” med tex snygga krukor eller ljusstakar!

Ja, ni hör ju själva….vi har en bit kvar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.