Det där med att komma i form efter en förlossning…

Innan jag födde hade jag en skev bild om att, bara jag ammar, så kommer alla extrakilon som jag lagt på mig att rinna av! Det var åtminstone vad jag fått höra från så många, men det känns inte alls som att det är så för mig! Nu är det visserligen bara sju veckor sedan Ludwig kom till världen så jag kanske ska ha lite is i magen när det kommer till att tappa ”extrakilon”! För min del spelar väl inte siffran på vågen någon roll, det är snarare känslan av att vara ur form som stör mig…sen vill jag såklart gärna komma i mina gamla kläder eftersom det annars blir lite väl dyrt att införskaffa en helt ny garderob!

Hur som helst har jag nu tagit ett första steg till att, så snart jag varit på 2 månaders-kontrollen, hitta tillbaks till min gamla form! Jag har införskaffat mig en ny uppsättning med träningskläder, finns det något mer motiverande när man vill komma igång med träningen? Jag kommer nämligen inte i mina gamla träningskläder än, de skär in i midjan och sitter bokstavligt talat som ett korvskinn på mig så ingen blev gladare än jag när jag såg att Wallderinska precis lanserat en ny kollektion! Jag har ju sedan långt tillbaks funnit mitt favoritmärke när det kommer till tränings-outfits och har sedan dess varit varumärket troget, nu fick det bli en uppgradering i storleken större (jag har S i detta setet och brukar annars ha XS) så att jag kan känna mig väldressad även under tiden som jag kämpar bort mina gravidkilon!

Det bästa med detta setet är att det är hög midja på byxorna, så otroligt skönt nu när man inte direkt har ett sexpack på magen (inte för att jag någonsin har haft det, haha!)! Jag kommer troligtvis att bo i denna outfiten framöver för de funkar dessutom superb som ”amningsoutfit” och perfekt när jag snabbt behöver preppa barnvagnen för att ens hinna med en PW mellan alla amnings- och blöjpass, då är jag alltid redo för att ut och röra på mig så nu är jag taggad inför min 2 månaders-kontroll och att börja träna igen!

Barnvagn: Joolz / Skötväska: Bagasi 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.