Snökaos i Malmö

Vilket väder vi har fått! Jag var bara tvungen att passa på och gå ut och knäppa av lite ”vinterbilder” på vårt hus nu när det väl snöar i Malmö, det hör ju inte direkt till vanligheterna med snö i Skåne! Typiskt nog står vår bil parkerad framför huset och jag orkade inte flytta på den, vi får nämligen inte plats med bilen på uppfarten så till våren behöver vi med säkerhet röja upp på den ytan och göra om carporten!

Dagar som denna är det för övrigt väldigt mysigt att vara mammaledig, att se snön yra utanför fönstret när man intar sitt morgonkaffe samtidigt som man har Nyhetsmorgon på i bakgrunden. Jag och Ludwig har dessutom haft Amanda över på vår traditionsenliga lunchdejt, hon köpte i vanlig ordning med sig sushi sen njöt vi av en lång fika till efterrätt. Imorgon tänkte vi båda försöka ta tag i den dagliga konsumtionen av onyttigheter samt lägga i en extra växel när det gäller motionen, jag inväntar dock 2 månaders kontrollen innan jag vågar påbörja träningen och får således nöja mig med mina promenader som jag faktiskt varit ganska flitig med de senaste veckorna. Jag har som mål att känna mig lite mer i form tills dess att Ludwig döps den 14e april…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.