Våra kommande ”hemmaprojekt”

Jag sitta bänkad framförd datorn medan Ludwig sover på mitt bröst sittandes i Baby Björnen, jag måste säg att den där bärselen var ett riktigt bra köp för den gör att jag samtidigt som jag ger honom närheten genom att låta honom sova ”på mig” faktiskt kan göra andra saker (om än begränsade). Vi har även hunnit med en lång promenad i snön tidigare idag, så himla mysigt med snö men det var lite svårt att ta sig fram med barnvagnen på de trottoarer som inte var skottade. Jag ser för övrigt så himla mycket fram emot nästkommande helg för då kommer mamma & Jocke hit, jag har nämligen beställt lite hjälp från ”Fixar-Jocke” och har nu en hel lista med saker som han behöver hjälpa oss med:

  • Montera 2 fönsterlampor i matrummet (behöver koppla om samt minska sladdarna etc)
  • Montera en lampa i trappen (den behövs kopplas in i själva uttaget i väggen så att man kan använda ”lysknapparna” till att tända och släcka).
  • Se över sänghimmeln som CJ monterat på Ludwigs rum (ev behövs den monteras om så att den verkligen hänger på plats)
  • Sätta upp en STRING-hylla på Ludwigs rum.
  • Sätta upp 2 STRING-hyllor i vardagsrummet på ovanvåningen.
  • Montera gardinskena i sovrummet.
  • Sy upp gardinerna som vi köpt (mamma ska ta med sin symaskin och hjälpa oss att sy dem).
  • Fixa gummilisten vid diskbänken.
  • Fixa stickkontakt i sovrummet.

Ni ser att listan är lång, haha! Det är tur att vi åtminstone har någon händig i familjen för jag och CJ är då verkligen inte det! Förra veckan hade vi CJ’s föräldrar här till att hjälpa oss med att klippa ner träden i trädgården, det har tydligen inte gjorts under hela tiden som de förra ägarna bodde här! Nåväl, jag är lite sugen på denna lampan ovan köksbordet! Jag vill gärna ha en lampa som fyller ut och samtidigt blir lite av ett konstverk, modellen heter Petite Friture. Vad tycker ni? Ge gärna förslag på potentiella taklampor för vi vill gärna gå igenom så många som möjligt innan vi beslutar oss…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.