Ett barnrum växer fram…

Ludwigs rum är långt ifrån klart men nu när vi har fått upp hans fina taklampa vill jag ändå passa på att ge er en liten insyn i rummet som sakta men säkert växer fram. Det riktigt kliar i mina fingrar för jag vill ha det klart NU men den som väntar på något gott…

Igår monterade vi hans nyinköpta klädställning och körde dessutom inom Bauhaus och köpte ett supersnyggt elementskydd som kommer göra sig alldeles ypperligt här inne, vi har nämligen ett element mitt i rummet som tar upp en hel vägg! Det ska bli så spännande att se resultatet!

Fjäderlampan från EOS var given redan när vi började planera rummets belysning, den är som gjord för ett barnrum och inger ett mjukt nästan lite drömskt intryck! En fin lampa kan verkligen göra ett helt rum och är det något vi satsar på nu när vi har flyttat till hus så är det att hitta rätt lampor till rätt rum! Ludwig’s lampa beställde vi från Lampan.se som för övrigt har ett enormt utbud av olika designs, en webbutik som jag verkligen har fastnat för och vill rekommendera. När det kommer till e-handel tycker jag att det är superviktigt med servicen, att man får snabba svar när man har frågor samt att leverans, retur och byten ska gå smidigt för annars blir det bara ett ”projekt” att rodda med allt det administrativa. Lampan.se har verkligen levererat på alla dessa kriterier så om ni är på jakt efter ny belysning borde ni kika in deras hemsida…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.