Ikeas benbock vs HAY’s klädställning

Jag fick så många frågor kring Ludwig’s klädställning när jag filmade den på Insta Stories häromdagen så jag tänkte att jag kunde tipsa om den här på bloggen, jag fick nämligen själv tips om den från en tjej som jag följer på Instagram som hade köpt den till sin nyfödda son. Det är många som trott att klädställningen är en ”baby-variant” av Hay’s Loop Strand (klick) men det är det alltså inte utan det är ett Benbock från Ikea (klick) som kostar några ynka tior! Hur smart lösning och hur SNYGG som klädställning?? Jag är så glad att vi fick det här tipset för vi var egentligen påväg att beställa en betydligt dyrare variant som dessutom inte var alls så här snygg! Galgarna beställde vi från Lekmer.se och just denna färgen fanns till halva priset, ni finner dem här (klick).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.