När Ludwig var en vecka gammal…

Åh va det här känns längesedan, Ludwig var bara en vecka gammal och allt var så otroligt nytt för oss. Jag visste tex inte ens hur man bytte en blöja innan han kom till världen, än mindre visste jag hur man bar ett spädbarn och nu helt plötsligt känns allt så otroligt självklart. Det är som att man aldrig har gjort något annat i livet och utan att överdriva, allt kretsar kring vår lilla bebis.

Sedan Ludwig kom till världen har vi fotograferat något kopiöst och jag hinner inte riktigt med att gå igenom alla bilderna, som jag dessutom vill redigera samt sortera. Hur som helst så har vi i alla fall tagit oss i kragen och köpt en ny extern hårddisk så att vi åtminstone kan säkerhetskopiera våra foton, något som jag varit otroligt dålig på och jag vet inte hur många minnen i form av bildbevis som jag blivit av med. Det gäller verkligen att ha ett bra system på hur man sparar ner sina foton när man fotograferar så mycket som jag gör! Jag har kommit fram till att det bästa för mig är att ha en mapp per år och i denna mappen har jag sedan undermappar för respektive månad (jan, feb, mar etc…) där jag sparar alla bilderna som jag knäpper av just i den månaden och om vi reser på semester har jag en separat mapp för just den resan i mappen för det året som resan äger rum. Hur gör ni när ni sparar era bilder? Någon som ligger inne på något bättre sorteringssystem?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.