En rosa spetsdröm från Zetterberg

Untitled #14

 

Till min stora besvikelse var den beiga klänningen som jag beställde i veckan dels för stor och dels såg jag ut som en vandrande gardin i den, jätte synd för jag tyckte den var så snygg på bild och jag tror absolut att den är snygg på någon som är lite längre än vad jag är! Nåväl, den fick alltså returneras och istället har jag nu beställt den här rosa drömmen (klick) som till min stora glädje fanns på rea och som jag hoppas blir ett bättre utfall på. Det får helt enkelt bli en barndops-outfit inspirerad av Prinsessan Madeleine’s outfit som hon bar när hennes dotter döptes för då hade hon en liknande rosa spetsklänning från Valentino. Denna klänningen från Zetterberg heter dessutom inte helt otippat ”Bernadette”, kanske har namnet något att göra med klänningen Madeleine bar på barndopet? Jag har dock en farhåga och det är att den möjligen kommer att vara lite för kort för min smak och i så fall får jakten börja om på nytt men skam den som ger sig!
Det som gör den här klänningen extra speciell är att jag bar en skapelse från Zetterberg även på mitt bröllop och om jag inte har helt fel så ser det ut som exakt samma spets som på min bröllopsklänning och det vore ju kul att bära den igen fast i en annan fattning. Håll tummarna för att den passar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.