Blomstrande vårnyheter

Usch, jag har inte någon bra dag idag! Jag är bokstavligt talat slutkörd vilket är helt och hållet på grund av sömnbrist, jag minns inte ens när jag senast sov en full natt och det börjar ta ut sin rätt. Igårkväll gick jag och la mig klockan 21:00, jag fick passa på att lägga mig då så att CJ kunde ha Ludwig ett par timmar tills det var dags för nästa amningspass. Jag har dessutom ytterligare en sjukt intensiv vecka framför mig då maken är bortrest några dagar även denna veckan samt på herrmiddag på fredag kväll och sådana dagar får man ju ingen som helst avlastning, jag tror med andra ord att det är dags att införa ersättning så att jag kan outsourca matningen åtminstone en natt under helgen….även om det tar emot något.

Hur som helst ville jag bara kika in här en snabbis och sprida lite vårkänslor med mina nya blusar från The Shirt Factory som har fått in så mycket fina nyheter. Nu när jag ammar är det perfekt att bära blusar eller skjortor så att man enkelt kan knäppa upp när det är matdags för Ludwig, jag invigde den blommiga blusen redan igår (jag passade såklart på att knäppa av några snabba foton här hemma så det kommer ett outfitinlägg inom kort) när vi hade besök av Jenny & Benjamin samt deras lilla Selma som var alldeles bedårande söt. Det är bara två månader mellan Ludwig och Selma och jag ser så mycket fram emot när de kommer kunna leka med varandra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.