Flower bonanza

-det här inlägget publiceras i samarbete med The Shirt Factory

     

Äntligen börjar vårplaggen trilla in i butikerna och jag ser verkligen fram emot att klä mig i tunnare plagg samt trippa omkring i öppna skor utan att frysa. Eftersom jag ammar ett tag framöver kommer jag att satsa på en hel del skjortor och blusar som man enkelt kan knäppa upp när det är dags för matning, vilket är så himla smidigt samtidigt som man får lov att känna sig lite mer ”dressad”.

Pastellfärgerna håller till min stora glädje i sig även i vår och den här blå gröna blusen från The Shirt Factory fick således flytta in i min garderob förra veckan och har redan invigts. Ni har väl inte missat den butiken inne på Hansa Gallerian här i Malmö, jag tror bestämt att den har stans största utbud av snygga skjortor och blusar! Blusen åker med största sannolikhet även på idag då jag och Ludwig ska besöka kollegorna på Cloetta för första gången sedan jag gick på mammaledighet, det känns så himla märkligt att jag redan har varit ifrån jobbet i två månader. Jag som trodde att jag skulle bli rastlös av att vara mammaledig hade helt fel för mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.