Kompisbesök

Vart tog helgen vägen? Jag önskar verkligen att man hade mer tid tillgodo för dagarna bokstavligt talat rusar förbi och vi hinner inte med allt som vi planerar vilket är enormt frustrerande. I fredags var maken på överraskningsmiddag för en kompis så jag och Linda passade på att inviga hennes mammaledighet med en heldag tillsammans följt av fredagsmys här hemma, tänk vilken lycka att vi ska vara lediga ihop och hur välplanerat var det inte att vi får barn med bara några månaders mellanrum?! Linda blir ju tvåbarnsmamma och Nico som fyller 2 år i år var så nyfiken på Ludwig idag, han pekade först på honom och sedan på Lindas mage så det verkar onekligen som att han förstår att det faktiskt är en bebis som ligger där inne och väntar på att få komma ut.

Idag passade vi dessutom på att knäppa av lite familjebilder tillsammans, Linda ville gärna föreviga sin gravidmage och vi ville passa på att ta någon fin bild tillsammans med Ludwig (som dock inte var på världens bästa humör). Det blev även några kompisbilder tillsammans med våra pojkar som dock ser mindre roade ut, haha!! Ni får förresten bortse från filten vi sitter på, soffan är nämligen ”preppad” för eventuella kräkattacker från Ludwig för de kommer onekligen i tid och otid!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.