Godmorgon från Ludwig!

Jag och Ludwig var hos Barnmorskan i veckan och då vägde han strax över 5 kilo, tänk att han har fördubblat sin vikt sedan han föddes! Han känns snart inte som en bebis längre!! Hur som helst har han hittat sina händer och försöker i princip stoppa in hela knytnäven i munnen för att sutta på, nappen tar han däremot inte över huvudtaget längre och det är lite synd för det hade varit skönt att kunna ge honom den som tröst ibland. Han sover knappt någonting om dagarna (och på nätterna vaknar han fortfarande varannan timme) så vi roterar mellan bärselen, hans gungor, Tripp trapp-stolen och att jag bär honom i famnen! Hur som helst, jag vill bara snabbt kika in och säga hej! Dagen/kvällen ska spenderas med tjejgänget, CJ ska på herrmiddag även denna helgen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.