Ett besök på kontoret och planering inför påsk

Igår var jag och Ludwig inne på kontoret en runda och fikade med kollegorna, Ludwig blev bortskämd med presenter och jag fick en vacker tulpanbukett av chefen. Så mycket presenter som man får nu när man har fått barn har man ju aldrig tidigare fått, nästan lite som julafton varje dag!

Med hänsyn till kontorsbesöket tyckte jag att det kunde passa med en businessinspirerande outfit på bloggen idag. Än är det väl lite för kallt för att trippa omkring i pumps men så här kommer jag helt garanterat att gå klädd så fort vädret blivit lite varmare och det här är dessutom bara en variant på hur jag kommer att styla mina nya skor. Pumpsen är i ljusmocka och jag älskar kombinationen med träklacken samt att klacken inte heller är för hög. Jag vill gärna gå i klackar även till vardags men har insett att jag inte mäktar med heldagar om klackarna är för höga så därför är det något som jag definitivt tar hänsyn till när jag köper nya skor. De här kommer bli en kontorsvinnare om ni frågar mig!

Kavaj: Berkeley Company / Blus: The Shirt Factory / Väska: Mulberry / Jeans: Zara / Pumps: Footlight

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.