Glad Påsk!!

Men alltså HUR söt teckning? Idag fick vi besök av påskkärringar, det var grannarnas barn som gick den traditionella påskrundan. Jag minns så väl när jag själv gick påskkäring, jag tog min lillebror under armen och slöt upp med grannarna och tro det eller ej men vi gick omkring i timmar och tjänade till och med en bra slant (det var på den tiden då folk faktiskt hade kontanter hemma och ibland gav pengar istället för godis) som påskutklädda, vi gjorde värsta grejen av det och förberedde oss i veckor med att måla teckningar och göra påskpynt som vi sedan ”sålde”.

Tänk att det nu är vi som är vuxna och som ska föregå med gott exempel inför våra barn, livet har verkligen sin gilla gång och det gäller att ta vara på den tiden man har och inte spendera den på meningslösa saker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.