Påskfirande i dagarna fyra

Parmiddag, 50års firande, 2års kalas, fixardag med föräldrarna och bebisbesök!

Den här påskhelgen har minst sagt gått i ett och vi har i vanlig ordning haft fullt upp! Igår var vi i Helsingborg och firade först CJ’s kusin som fyllde 50 år och hade bjudit in släkten till Pålsjö Krog för finlunch (supergod mat!!) sen drog vi vidare hem till min Lillebror med familj och firade Benjamin som precis fyllt 2 år, inte klokt vad tiden springer iväg! Givetvis går Benjamin i pappas fotspår och det skulle inte förvåna mig det minsta om även han blir POLIS när han växer upp, det ligger liksom i generna den där polisådran! Nu har jag precis kommit hem från ett besök hemma hos Linda som fick sitt andra barn för bara några dagar sedan, lilla Adrian är nu yngst i kompisskaran och Ludwig känns helt plötsligt inte längre som en bebis. Oj vad jag längtar tills dessa två knattar kan leka med varandra, tänk att det bara är tre månader mellan dem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.