Milen på två dagar

För tillfället har jag ETT par byxor som jag använder (förutom mina träningskläder och mysbyxor som jag går omkring i här hemma) och det är de här jeansen från Zara som jag har köpt i två storlekar större än min ursprungsstorlek, ändå sitter de obehagligt tajt om magen! Jag ser så otroligt mycket fram emot att känna mig lite mer ”i form” och inte konstant gå omkring och se trött ut! I helgen blev jag bokstavligt talat gråtfärdig när jag skulle klä mig för 50års kalas och insåg att jag inte hade någonting som faktiskt kvalificerade sig till ett ”finkalas”, jag hade ju allra helst burit en vacker klänning och klackar med alltså det går ju inte när man ammar! Vi får se hur jag löser det när Ludwig döps för klänningen jag ska ha på mig då är allt annat än amningsvänlig!

Jag gjorde åtminstone framsteg när det kommer till träningen i helgen och passade på att springa min 5km-runda två dagar i sträck vilket innebär att jag faktiskt sprang milen på två dagar! Tjoho! Det kändes riktigt bra och jag hade inte alls lika mycket känningar i höften som jag hade efter mitt första löppass efter graviditeten, idag har jag dock rejält med träningsvärk men det är ju bara en skön känsla som jag önskar att jag kände av lite oftare!

Tröja: H&M / Blus: The Shirt Factory / Jeans: Zara / Pumps: Footlight / Väska: Mulberry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.