Våren har anlänt till Malmö

Hjälp, klockan är redan 14:00!! Jag och Ludwig kom precis hem från en runda i centrum, jag passade på att boka en tid för håruppsättning inför barndopet. Det känns faktiskt som att bitarna håller på att falla på plats inför Ludwigs stora dag, det enda som egentligen kvarstår är att hitta en outfit som Ludwig kan ha efter själva dopet samt hur vi ska lösa fotograferandet (det vore skönt att slippa agera fotograf under denna dagen men i värsta fall får ”supermamman” och axla även denna roll).

Utöver vår lilla visit inne i centrum har jag varit hos läkaren idag, det var nämligen dags för en återkontroll gällande cellförändringarna jag drabbades av förra året. Jag minns hur ledsen och rädd jag blev när jag fick beskedet om att jag hade cellförändringar, där och då trodde jag att jag skulle dö och förberedde mig nästan på det värsta! Nu visade det sig att cellförändringarna hade försvunnit av sig själv vilket de vanligen gör men det finns såklart en rädsla över att få samma besked en gång till. Nej, nu ska jag äta upp mina kakor och jobba undan en del mejl som ligger och väntar på att bli lästa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.