Nya nattningsrutiner för Ludwig

Jag och Ludwig har fått in en ny rutin, nu brukar jag ”natta” honom ett par gånger om dagen då han faktiskt sover middag. Han behöver verkligen sin sömn annars blir han supergnällig, mestadels sover han ca 45 min per gång men vid något enstaka tillfälle har han sovit så länge som två timmar (då har jag nästan börjat undra om han är sjuk)! Utmaningen för mig är när jag ska lägga ner honom i hans säng efter att han har somnat i min famn, för det mesta funkar det men ibland rycker han till precis när jag ska släppa taget om honom och då är nattningen körd och jag får helt enkelt börja om från början.

Han verkar gilla sin säng supermycket och vid några tillfällen har jag lagt honom här med hans babygym och sedan gått ner på nedanvåningen och fixat med andra saker, så gulligt när man hör honom ligga där och jollra för sig själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.