Nu har vårjackan åkt fram

I fredags när vi for ner till Höllviken för att hämta tårtan som vi hade beställt till Ludwigs barndop fick jag syn på denna ursöta kyrkan och bestämde mig för att göra ett snabbt stopp  och knäppa av en outfit, det är ju allt mer sällan som jag har möjlighet att faktiskt ta outfitbilder numer så det gäller att ta varje tillfälle i beaktning. Vi hann bara precis hoppa ur bilen innan jag ångrade mig, vi höll nämligen på att blåsa bort på köpet så det blev inte bättre än så här. Hur som helst var det invigning av vårjackan och den hade jag givetvis stylat med mina nya slip ins som redan hunnit bli en favorit!

Jacka: Burberry / Kofta: Rosemunde / Väska: Louis Vuitton / Jeans: Zara / Skor: a pair

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.