Den klassiska rutan och en glad bebis

-det här inlägget publiceras i samarbete med Babyshop

Så här glad var Ludwig efter barndopet förra helgen, hans leende får verkligen oss båda att smälta här hemma och jag blir lika glad var gång jag hinner att dokumentera det! Det är nämligen lättare sagt än gjort att få till skarpa bilder när han hela tiden rör på huvudet! Han har förresten blivit så duktig på att hålla upp huvudet och vi tränar allt oftare dels från plant läge men även med hjälp av amningskudden (jag lägger honom i bågen, den är super eftersom han dels får stöd för armarna men även skydd om han skulle trilla åt någon sida) samt den där gröna ”övningssaken” som han fick i present av Selma.

Det är kanske inte så svårt att gissa att det var jag som bestämde Ludwig’s outfits under barndopet, förutom spets så är nämligen den där Burberry-rutan en av mina favoriter när det kommer till klädesplagg och en dag som denna ska såklart även Ludwig bära något alldeles speciellt. Eftersom dopklänningen kanske inte var det mest praktiska plagget för honom att ha på sig tyckte jag att han skulle få bära något riktigt bekvämt under mottagningen så det blev en body där istället detaljerna fick göra sitt. Vi har ju förärats med en kräkbebis så haklappen kommer verkligen till nytta även efter att han vuxit ur bodyn, de där ”dreglisarna” är ju annars inte särskilt snygga!  

Bodyn har en jättesöt bröstficka som matchas snyggt med fotsulan och hakklappen, vi bröt av allt det vita med en blå kofta och vips var outfiten fulländad. Burberry-setet beställde vi från Babyshop som erbjuder över 200 varumärken och jag måste poängtera hur snabb leverans webbutiken erbjuder, det var nämligen i sista minuten som vi bestämde oss för att beställa en ny outfit till Ludwig så jag var inte ens säker på att den skulle komma fram i tid men redan dagen efter att vi lagt beställningen kunde vi hämta ut paketet på posten.

Bilen som skymtar i bakgrunden fick Ludwig i doppresent av hans mormor och morfar, jag tippar på att det kommer bli en klar favorit så snart han blir stor nog att sitta på den och fram tills dess får den agera inredningsdetalj för den gör ju verkligen sitt till barnrummet!

Även Bumbo-stolen kan man köpa på Babyshop, ni finner den här (klick).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.