Budget vs lyx – Loungegrupp

Jag tror bestämt att vi har rannsakat hela nätet på utemöbler vid detta laget, vi har velat fram och tillbaks och eftersom vi behöver köpa ALLT på en gång känns det nästintill lite stressigt att faktiskt hitta ”rätt” från början samt att vi har en budget att förhålla oss till. Helst hade vi velat köra runt och provsitta alla möbler vi tar i beaktning men det finns helt enkelt inte tid till det så nu har vi slutligen bestämt oss för att chansa på denna prisvärda loungegrupp från Sensum (se bild ovan) som påminner väldigt mycket om Garden Easy’s något dyrare variant av utemöbler. Nu får vi hoppas på att de är bekväma och ser lika stiliga ut som bilden förtäljer men ni är ju flera som faktiskt har skrivit och tipsat mig om denna loungegrupp så jag är ganska säker på att de är helt ok.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.