Vårt vardagsrum växer fram

Nu börjar vi äntligen komma någon vart i vardagsrummet på ovanvåningen, vårt ”mys-tvrum” där vi egentligen spenderar mest tid och där vi alltid rundar av dagarna innan det slutligen är dags för att krypa till kojs. Det tog riktigt lång tid att hitta rätt soffbord, vi har nämligen fått tips om att man gärna ska ha lite rundade kanter på bordet så att Ludwig inte slår sig när han tids nog börjar gå omkring. Nu har vi långt ifrån barnanpassat vår inredning men i detta rummet misstänker jag att vi kommer att befinna oss i ganska ofta när han leker, ser på tv etc så av den anledningen valde vi att lyssna på rådet om att köpa ett bord med mjuka kanter.

Vi fokuserade på att först hitta möblerna till rummet och nu börjar egentligen det ”roliga”, nämligen att hitta rätt accessoarer som gör det lilla extra i rummet och ett första steg är kuddarna till soffan som jag blev så himla nöjd med. Hittills har vi beställt tre kuddar från Chhatwal & Jonsson som går i mörkblått, jag har valt att jobba med olika material. Den vänstra kudden är handbroderad på en sammetsgrund och den högra kudden är handtryckt i ett krispigt linnematerial, jag tycker att mixen av material gör inredningen så mycket roligare. Nu inväntar vi mattan som vi precis har beställt och utöver det ska jag hitta någon trevlig ram/tavla/hylla att hänga på väggen samt lite vaser och någon härlig filt till soffan innan rummet känns ganska klart…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.