Vårvädret är det bästa vädret!

Vårvädret är det bästa vädret tycker jag, när solen är framme och det fortfarande är en viss kyla i luften. Man kan utan problem ha kläder på sig utan att det blir för varmt och när man vistas i solen är det dessutom tillräckligt varmt för att kunna vädra en och annan kroppsdel utan att frysa. I helgen var det precis sådant väder och vi njöt verkligen av att ha en trädgård att kunna gå ut i, vi tog tillfälle i akt att påbörja den långa cykeln av ”trädgårdsgöra”! Jag misstänker att vi från och med nu konstant kommer att ha något som måste fixas i trädgården och jag hoppas att jag snart ska få upp intresset för att pula i rabatten! Innan trädgårdsfixet var vi en runda på Bauhaus och införskaffade oss de mest nödvändiga trädgårdsredskapen och herre min gud, det är inte billigt med de där pinalerna. Okej att bränna några tusenlappar på en matta eller möbel men att behöva spendera pengar på redskap som inte tillför någon som helst materiell lycka är inte riktigt min grej. Jag lät CJ gå och plocka bland hyllorna och ifrågasatte sedan varenda sak som han hade stoppat på sig vilket resulterade i att jag fick en låååååång utläggning om vad redskapen var till för och hur viktigt det är att ha en pinyl för varje moment man ska fixa med när det kommer till gräsmatta, kantklippning, ogräshantering och allt vad det nu heter. Vi behöver dessutom löpe en gräsklippare och funderar lite på att ha en automatisk, någon som har erfarenheter kring en sådan? Själv tycker jag att det är onödigt och menar på att vi kan klippa för hand men maken är inte helt enig.

I helgen var dessutom första gången som jag kom i ett par av byxorna som jag hade innan jag blev gravid, känslan när jag insåg att jag utan problem kunde knäppa knappen i midjan var oslagbar! Kanske har mina löppass sakta men säkert börjat ge resultat? Jag märker såklart på konditionen att det känns enklare för varje gång att springa min runda men att se resultat i spegeln är inte lika lätt för kroppen har ju förändrats! Hur som helst, byxorna talar för sig så jag tänker rida på denna vågen tills dess att jag får på mig ännu ett par av byxorna som väntar på mig. Jag är för övrigt så sugen på att börja med spinning och styrketräning igen, jag vet bara inte när jag ska få tid till att göra det eftersom jag fortfarande helammar (Ludwig VÄGRAR ersättning) och därför blir ett löppass så mycket enklare för där behöver jag inte passa några tider utan kan snöra på dojjorna direkt efter ett amningspass. Vi får väl se när vi ska få träningsrutinen att fungera för oss, maken har ju också kommit helt ur fas när det gäller den biten…

Jacka: Newhouse (finns på rea 50%) / Byxor: Zara / Väska: Mulberry / Skor: A Pair

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.