Mysiga rutiner, egna tulpaner och inredningsmagasin

Tulpanerna kommer från vår trädgård, hur underbart är det inte att kunna plocka egna blommor? Nu har vi inte överdrivet mycket att välja på vilket kanske är tur med tanke på att jag varken har ”gröna fingrar” eller något direkt intresse av att pula i trädgården, tänk om sådant fix ändå hade skött sig själv!

Jag vaknade precis upp från en tupplur med Ludwig, vi har fått in en ny rutin som kan vara den mysigaste på jordklotet! Vi tar nämligen en powernap tillsammans om dagen, nu är han ju så stor så att jag vågar somna tätt intill honom och han är såååååå gosig! Oftast blir det en ”efter lunchen lur”, jag ställer klockan på en timme och smyger upp när klockan ringer medan han fortsätter att sova en liten stund till! De senaste nätterna har han dessutom slagit personligt rekord och endast vaknat EN GÅNG per natt för att fylla på matdepåerna, snacka om att jag fått en chock vid 06:00 när jag själv vaknat av att han ligger och pratar för sig själv i sängen. Nu kanske detta bara är en tillfällighet men alltså fortsätter det så här så är det ju helt fantastiskt! Innan klockan slår nio har jag nämligen hunnit duscha, äta frukost, bädda sängen, tittat på Nyhetsmorgon och spanat lite på nätet…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.