Volangkrage och knytärm

I lördags hade vi middagsbjudning här hemma, ett kompispar från Stockholm var nere på besök så vi passade på att även bjuda in ytterligare två par på middag. Dagen till ära trotsade jag allt vad gäller amnings- och blöjbytesvänliga plagg och tog på mig min relativt nya knytblus från the Shirt Factory med en tunn tröja från Samsø Samsø över, en outfit helt i min stil! Det var dock inte jätte enkelt att ha knyten på ärmsluten när man byter blöja, amningen var ganska lugn eftersom jag alltid går in i ett separat rum när jag ammar och då är det enkelt att dra upp tröjan samt knäppa upp blusen. Jag lyckades dessutom trycka i mig i ännu ett par av byxorna som jag bar innan jag blev gravid, dock satt de som ett korvskinn i midjan och fram mot tolvslaget knäppte jag upp knappen så det var inte helt optimalt. Jag har dessvärre missat mina löppass i två veckor nu, förra helgen igen hann jag helt enkelt inte och i söndags när jag hade planerat att springa mådde jag inte alls bra så nu siktar jag på att få till ett löppass den kommande helgen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.