Söndagsnytta, strålande sol och två löppass

Ännu en helg som bokstavligt talat har swishat förbi, visserligen är den inte över än och det är jag glad för! I fredags fick vi besök av min morbror och kusin, det var första gången de träffade Ludwig och besökte oss i huset så det var ett kärt besök hemifrån! Vi satt ute i solen och fikade, så härligt nu när det börjar bli lite varmare! Jag älskar att ha trädgård och är så glad för att vi tog steget och bosatte oss i ett hus framför en större lägenhet! Igår kom svärföräldrarna på besök, de är så snälla och hjälper oss i trädgården varje gång de kommer hit och herre gud vad det behövs för vi kan ju ingenting! Nästa helg kommer mamma och Jocke hit och då blir det i vanlig ordning en massa fix inomhus, tur vi har hjälpsamma föräldrar! Utöver det har jag hunnit med att springa mina 5km både igår och idag, just nu sitter jag här framför datorn och eftersvettas! Så skön känsla efter man har tränat!

Nu ska jag kasta in en tvätt och plocka undan lite här hemma, det blir så snabbt stökigt och den känslan avskyr jag! Utöver det ska vi njuta av solen här hemma, jag tänkte även se om jag hinner fotografera lite så jag har nya inspirerande bilder att dela med mig av i nästa veckas inlägg. Blommorna på bilden fick vi av morbror, tyckte de speglades så fint när jag la dem på marmorbordet så det fick bli en bild  (har jag sagt att jag älskar att fotografera!!).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.