Classy denim och en nerkräkt mamma

Dagens outfitfotografering blev väl ingen höjdare! Jag och Linda hade bestämt träff inne i stan och tänkte att vi kunde slå två flugor i en smäll och knäppa av lite bilder på våra outfits men det är sannerligen ingen höjdare att ta foto när solen står rakt på himmelen, skuggorna lägger sig likt en mask över ansiktet och exponeringen blir inte särskilt smickrande någonstans MEN vi försökte i alla fall! Ser ni förresten vad det är för byxor jag har på mig?! Jag blev fullkomligt överraskad när jag kunde knäppa knappen i midjan för dessa cigarettbyxor från Henri Lloyd i storlek XS är verkligen inte stora i storleken, givetvis sitter de något tajtare än vad de gjorde innan graviditeten men ändå! Man får vara glad för det lilla! Jag passade även på att sporta mina nya sneakers, så skönt med bekväma skor när man går på stan och bär rundor på en bebis.

Alltså det är verkligen andra tider nu! Vi slog oss ner på Espressohouse för att köra en ”offentlig amning” (vi hade inget val!!) och självklart beslutar Ludwig sig för att runda av sin måltid med att kräka ner både mig och sig själv, jag torkar rutinmässigt av kräket och tänker att det nog inte var så farligt (alltså jag har en stor fläck ungefär vid skrevet på byxan och sen på hela axeln ner mot bröstet). Efter amningen lägger jag tillbaks Ludwig i vagnen och går till kassan för att beställa en Frapino, jag tycker att människorna i kön tittar lite märkligt på mig och inser först när jag kommer tillbaks till mitt sällskap att två av knapparna precis i brösthöjd på min skjorta hade knäppts upp så jag står alltså och flashar HELA härligheten för precis alla i kön såväl som för expediten! Nåväl, åter igen tänker jag att det nog inte var så farligt (det är galet vad man tullar på saker och ting numer!!)! När jag sedan kommer tillbaks till mitt sällskap hör jag världens brakare från vagnen och givetvis bajsar Ludwig ner hela sig själv, det går igenom alla kläderna och kladdar även ner filten i vagnen! Ungefär där ville jag bara sjunka genom jorden och ta tidsmaskinen hem till huset, mammalivet säger jag bara! Jag var HELT slut efter denna turen in till stan!

Skjorta: Berkeley Company / Cigarettbyxor: Henri Lloyd / Sneakers: GANT (finns på rea) / Skötväska: Bagasi

Foto: Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.