Mr Edward & Miss Bella

-inlägget publiceras i samarbete med Mrs Mighetto-

Så här glad blev Ludwig när han fick sitt efterlängtade paket från Mrs Mighetto i veckan! Hans rum växer sakta men säkert fram och nu tyckte jag att det var hög tid att få upp lite fina posters på väggarna, av den anledningen har jag som projekt att jobba lite med inredningen i hans rum redan i helgen. Jag har inte helt bestämt mig för vart vi ska hänga upp hans posters men jag tror i alla fall att Miss Bella ska få hänga bredvid sängen. Jag velade lite om vi skulle köpa traditionella ramar eller hänga upp dem med posterhållare och som ni kan se på bilden precis här under föll valet på det sistnämnda, jag tänkte att jag skulle knäppa av lite bilder så fort jag har fått upp dem så att ni får se resultatet. 

Visst är bilderna alldeles ljuvliga, de för utan tvekan tankarna till någon spännande fantasivärld och man vill nästan krypa in i bilden för att på riktigt lära känna de små figurerna. Jag längtar tills jag kommer kunna berätta historierna om Mr Edward och Miss Bella för Ludwig, varje figur kommer nämligen med en alldeles egen personlighet som beskrivs i en liten text vilket jag tycker gör bilderna så speciella. Bilden på Miss Bella är 50×70 cm och bilden på Mr Edward är 40×50 cm, färgerna går verkligen helt i ton med färgvalen jag gjort inne på Ludwigs rum så det kommer bli så fint!

… Mr Edward vet att hans art är hotad. Han jobbar ihärdigt för att hitta fler ägg. Drakäggen hittas bara på sjöns botten och så fort som möjligt omplaceras de  i säkert förvar. Edward står för styrka och envishet och så länge Edward letar lever alltid hoppet bland sjöns invånare.

… Storasyster Bella är lojal, omtänksam och storsint. Hon avbryter sällan, lyssnar noga och skrattar högt. Bella är mycket lik sin bror Bill och precis som Bill föddes hon med samma förmåga att se in i framtiden. Också Bella har förmågan att påverka den tid som kommer. Fast bara pytte-pytte..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.