Vårt mattval i tv-rummet…

Under middagsbordet, där det är viktigt att ha en matta som man kan dra stolarna fram och tillbaks på samt som bättre tål att bli spilld på valde vi en matta i 100% ull. I tv-rummet gick vi istället helt efter magkänsla och estetik, jag har länge velat att ha en viskosmatta och det var utan att överdriva kärlek vid första ögonkastet när jag såg den här mattan från Chhatwal & Jonsson. Det var så mycket kärlek att vi valde en likadan fast i blått till vardagsrummet på nedanvåningen, vi tittade på flera olika mattor men när vi sedan skulle välja var det just denna designen som vi båda två hela tiden återkom till och det hade inte känts rätt att investera i en annan matta när det var denna vi tyckte var snyggast. Det kommer fler bilder på helheten i rummet inom kort, likaså på hur mattan blev i vardagsrummet på nedanvåningen.

Jag gillar verkligen den glansiga finishen på en viskosmatta samt att den är så otroligt mjuk och skön att sätta fötterna på. Chhatwal & Jonsson kan verkligen sin sak både när det kommer till kvalité och design, även kuddarna som vi köpt till soffan här uppe är från samma varumärke och det är garanterat inte det sista vi köper därifrån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.