En liten tand påväg?

Ludwig är inne i en riktig gnällperiod, sedan ett par dagar tillbaks har han i vaket tillstånd mer eller mindre gnällt hela tiden. Han har konstant händerna i munnen och det rinner massor med saliv från hans mun så vi misstänker att han har en tand på ingång! Nattningsprocessen har fortlöpt i timmar och så fort jag försökt lägga honom i sängen har han slagit upp ögonen och börjat gapskrika, när han väl somnat så sover han dock länge så jag har ändå fått min nattsömn som tur är. Är det vanligt att man får tänder redan nu? Jag försökte googla lite och en del bebisar kan tydligen få tänder redan vid 3-4 månaders ålder och Ludwig är ju 4,5 månader nu så det känns ju rimligt! Hur vet man om det är en tand på gång och inget annat som man kanske borde kolla upp?

Ludwigs outfit kommer från Polarn & Pyret och gungan är från Graco.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.