Körsbärsträd i blomning

Den här silkeskostymen är helt klart min favoritoutfit just nu! Byxorna sitter åt alldeles lagom hårt i midjan samtidigt som de är otroligt bekväma att bära när det är varmt ute, kavajen döljer det trista amningslinnet samtidigt som det är enkelt att öppna upp den när det väl är matdags för Ludwig.

Det matchande setet kommer från Zara och har använts flitigt redan innan graviditeten men även under och nu direkt efter att Ludwig kommit till världen, vilket ändå är ett bra betyg! Jag köpte silkeskostymen förra året och tänkte att jag skulle investera i ännu en innan vi åker på semester i sommar för då om något kommer jag att vara i behov av bekväma plagg som dessa. Jag drabbades nämligen av en hel del åderbråck (inga som sticker ut vilket jag är så tacksam för men de där förbaskade ådernäten syns ju ganska mycket när man är blek) vilket gör att jag inte riktigt känner mig bekväm med att visa benen, jag hoppas dock att jag kommer kunna släppa det så snart jag fått lite färg på benen för annars blir det lite jobbigt nu i sommar. Någon som har erfarenhet av att ta bort sådana ”skönhetsfläckar”? Jag funderar skarpt på att göra det men det kanske inte är lönt att göra det nu om vi väljer att skaffa ett syskon till Ludwig?    

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.