På begäran – bilder på vårt kök

Ni är flera som har frågat om jag kan visa bilder på vårt kök men tyvärr ser det fortfarande ut som ett bombnedslag i denna delen av huset, det är nämligen lite ont om förvaring här hemma så för tillfället agerar köket sophög där vi samlar all återvinning och annat skräp som vi efter hand rensar ut här hemma! Det känns som att det aldrig tar slut för det är verkligen alltid stökigt i detta rummet, tills vi är i fas med resten av huset kommer det förmodligen att förbli stökigt här.

Hur som helst tänkte jag att jag åtminstone kan publicera bilderna från prospektet så att ni i alla fall får en sneak peek på hur köket ser ut! Vi har ett klassiskt vitt Marbodalkök med en stilren svart köksbänk (kommer inte på vad det är för sten), vitvarorna är i rostfritt och på golvet ligger det klinker. Till en början gillade jag inte alls golvet här inne men jag har insett hur praktiskt det är både när man lagar mat och råkar spilla på golvet samt när man kör in barnvagnen som inte alltid är så ren. Det här med kök är alltid så svårt när man letar hus, det är tex inte ekonomiskt försvarbart att byta ut ett nyrenoverat kök och många gånger har vi stött på just nya kök som av olika anledningar absolut inte fallit oss i smaken och då har inte heller huset blivit intressant. Detta köket renoverades 2008 och kommer definitivt att funka fint i ytterligare några år, fördelen när man väljer ett neutralt kök!

Tids nog har vi planer på att bygga in nedgången till källaren vilket i så fall kommer att ske via dörren som går ut till trädgården, förra ägarna hade köpt på sig ett helt gäng med Limhamnstegel just för detta syftet så vi bestämde oss för att köpa teglet av dem och spinna vidare på deras idé. Jag tror att det kan bli riktigt bra!

Bilder: Hemnet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.