15% rabatt på klänningar idag och imorgon!

1.här   2.här   3.här   4.här   5.här   6.här   7.här   8.här   9.här   10.här   – innehåller affiliatelänkar

Visst är det hög tid att hitta den där klänningen till skolavslutningen, barndopet eller bröllopet som ni ska gå till i sommar? För min del blir det varken några skolavslutningar, bröllop eller barndop men jag behöver likväl en hel uppsjö med fina klänningar inför semestern och tänkte att jag skulle vara ute i god tid och därför påbörja letandet redan nu, jag gjorde en snabb scanning på Boozt och hittade hur många fina klänningar som helst. Min favorit är nog den med plisserad kjol från Mango för 699kr men dessvärre finns den inte i min storlek, jag brukar alltid behöva XS när jag handlar kläder från det varumärket så jag funderar på om jag ska ta mig ut till Emporia och se om den kanske finns kvar i butik.

Nåväl, det blir åtminstone något köp även från Boozt för jag har nämligen fått möjligheten att dela med mig av en rabattkod som ger hela 15% rabatt på alla klänningar idag och imorgon (17e och 18e maj) när ni beställer för minst 699kr. För att nyttja rabattkoden skriver ni bara in ”Sommar” i fältet för rabattkoder. Klicka här för att komma till Boozt webbshop.

Dock gäller inte rabatten för nedan varumärke:

Restrictions: no sale, sports, no Ralph Lauren,Tommy Hilfiger, By Malene Birger, Mango, Odd Molly, Samsøe & Samsøe, Masai, BOSS, Calvin Klein, 3.1. Phillip Lim, Barbour

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.