Ludwigs första besök i Sölvesborg

Idag packar jag in den här lilla knatten i bilen och kör ensam hem till Sölvesborg, det är en lång bilfärd så jag hoppas innerligt att Ludwig vill samarbeta! För det mesta somnar han så fort bilen börjar rulla men de senaste dagarna när vi har kört rundor har han blivit smått hysterisk och skrikit och skrikit och skrikit! Jag antar att värmen gör sitt så det får gärna bli lite svalare just när jag är ute på vägarna och härjar! Nåväl, min plan är att vi sitter i bilen absolut senast klockan 09:00!

Vårt första stopp blir i Åhus där vi tänkte hälsa på Ludwigs kompis Alicia och såklart även hennes mamma Marlena, där stannar vi tills efter lunchtid då planen är att jag ska hämta upp mamma i Sölvesborg för att sedan köra vidare till Jockes kontor i Olofström. Han håller nämligen i en stor presentation av den senaste robotlinjen som han har varit med och skapat, det ska bli så spännande att få en inblick i hans jobb! Sen får vi se om Ludwig håller med för om han är gnällig blir det inte så lyckat att även köra hela vägen till Olofström och tillbaks eftersom han redan har suttit så mycket i bilen, vi får helt enkelt ta det lite som det kommer. Fram mot kvällen blir det grillning med familjen och sedan sover vi över, det blir Ludwigs första natt borta men det ska nog gå bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.